Thursday, October 05, 2006

Drömlägenhet II

Jag bara måste berätta om lägenheten vi skall bo i.
Den är egentligen för liten för oss, vi behöver en fyra minst så att äldsta sonen, Ms Take och diverse gäster har någonstans att sova när de är över. Så idean är att vi bara skall bo i trean medan vi letar efter en fyra.

Lägenheten ligger i ett nybyggt område med enbart lägenheter. Inga småhus alls vilket är väldigt ovanligt för att vara England. Hela området är inhängnat av höga svarta gjutjärnsstängsel. Grinden öppnas automatiskt och kontrolleras av vakter. Enda sättet att ta sig in är antingen att vakterna känner dig, eller att du är uppskriven på en lista som gäst av någon av de som bor på området, eller att du har ett speciellt pass. Mitt i området ligger en liten park som är upplyst på natten.

Vår lägenhet har ett ganska litet kök, ett stort vardagsrum och två sovrum. Sovrummen har var sitt badrum i direkt anknytning. Ensuite kallas det här. Ensuiterna är naturligtvis helkaklade.

I området ligger det dessutom ett privat gym. Privat så tillvida att man måste bo där för att man skall få lov att använda det. Gymet är gratis, eller snarare del av den hyran man betalar. Till gymet hör en simmbasäng ca 20*10, en bastu och ett steam room.

Vi får helt enkelt göra vårat bästa och fösöka stå ut medan vi letar efter något större :)

3 comments:

Anonymous said...

OMFG!!
Jag kommer mer än gärna och hälsar på dig och dina aliens!! For real!!

Kan ju köpa en biljett med min lottovinst! Nej fan, det var ju bara 17kr =(

systeryster said...

Det finns grymt billiga resor om man reser på udda tider. Du är välkommen. For real :)

Ms.Take said...

Vi får åka samtidigt och ha ett bloggparty :)