Wednesday, May 06, 2009

Mer hundar

Ni vet den där sången, "Jag vill ha mer jul"? Så känner jag med, men med hundar. Jag tror visst att jag har gått och blivit en hundtant så här på gamla dagar. Nu är dom tre :)



Föresten så tror jag att om man har Hugo Boss och Calvin Klein, så MÅSTE man faktiskt ha en Diesel också. Så det så!

3 comments:

elisabet kjerrman said...

dom e så söta så jag blir alldeles sugen... arbetade på rohdesian ridgeback klubbens utställning igår, dom är ganska så stiliga dom med... är dina gossar lätta och vänliga?

systeryster said...

I ärlighetens namn måste jag säga att det är ingen förstagångsras. Mina är extremt vänliga och har aldrig varit annat än otroligt positiva emot människor. I samband med könsmognaden går igenom en fas när dom testar vad som händer när de tar leken till nästa nivå med andra hundar. Precis som Dog wisperer Ceasar Milan säger, så tror jag att de vet att de är gladiatorer, och fysiskt starkare än andra raser, så de testar gränserna. Om man gör det klart för dem att det är en dålig ide, så växer de upp till lättsamma individer. Antagligen ganska precis som Ridgebacken. Ingen av mina tre är hundaggresiva, men hade nog kunnat bli i fel händer om du förstår vad jag menar.

loathing said...

men för tusan glöm inte Armani. Jag ska skaffa mej en amstaff snart. jag ser inte om det där är renrasiga amstaffs.den bruna ser ut att va nåt annat me...men fiiiina e dom.